Butik

IMG_0732IMG_0734IMG_0740IMG_0746

Vi har Teknos färger och Jotuns färger. Tapeter från Ecco, Borås tapeter, Duro och Reval.
Penslar av märkena QPT, Embo, Reval.

I butiken finns även annat smått och gott som halkskydd för trappor ute och inne, lagningsmassa för stuprör , sågar, hammare, trallskruv, spik, hörselskydd, natursvampar, sprayfärger, handskar, råttfällor, skruvmejslar, sopkvastar, fog, silikon i olika kulörer finns även sioo, färgbortagningsmedel, tätningslister, industrifärger, maskinlack, trätofflor, målarkläder, batterier och falu rödfärg. Det vi inte har kollar vi upp om vi kan få hem till rimliga priser. Men det mesta inom måleri ute o inne har vi som regel hemma till försäljning. Vi har leveranser varje dag sommartid om det skulle behövas, då är även butiken öppen dagtid. mån-fre 11-17.

Brytmaskiner från Jotun och Teknos så vi kan bryta ca 15000 kulörer.

Jag har till 95% använt alla produkter som finns i butiken så kompetens finns det i massor om våra produkter. Detta är en förutsättning för att kunna hålla en hög standard när det gäller vägledning till våra kunder. Råd är ju än så länge gratis i vår butik. Vi försöker ta hem allt som våra kunder vill ha.

Jotun är ett norskt färgimperium som har blivit kända för sina demi dekk och lady färger.

Teknos är en finsk färgtillverkare som inte är lika känd, men som köpt upp ett antal mindre färgtillverkare tex. Tranemo med flera. Teknos börjar bli en stor del av den europeiska marknaden inom pulverlacker och färg för plåttak med mera, men har även hela den andra biten av utomhus och inomhus färger mycket bra färger till bra priser.

IMG_0710IMG_0711IMG_0712 IMG_0722

Falu rödfärg äkta vara går ju inte att ta fel på, det är helt klart den bästa rödfärgen på marknaden idag. Vi har rödfärg för både handstrykning och sprutmålning på lager.

Sioo

IMG_0730Sioo är en perfekt produkt för alla med trallgolv eller tryckta bräder som inte vill olja in varje år, du gör det med pensel, rulle eller en handspruta. Tre omgångar första året, en gång året efter sen kan du vänta och spruta på en gång var sjätte år. Den blir silkesgrå i tonen och läker ihop sprickor och kvistar i materialet på ett makalöst vis.
Har du inte provat Sioo ännu så har du missat något! Släng foppatofflorna och gå barfota till bordet, grillen eller poolen.